Fenris den Fantastiske

Ni undrar självklart vem denne fantastiske Fenris är! Jag tänker stilla lite av er nyfikenhet med att avslöja att jag är en svart Schnauzer hane som kom till Sverige för från USA för ett par år sedan. 

Min familj 

Fenris = NR:1. Superregent, Kejsare, Kung världens genom tiderna bästa hund. Döpt efter den anrika Fenris Ulven det säger väl allt.

Daisy = Min livs kärlek och min egna lilla Schnauzer tjej det finns inget som jag inte skulle göra för henne hon är bara underbar.

Ärtan = En liten odåga som min älskade Daiys gav liv tid efter att hon varit otrogen, jag måste dock erkänna att hon växer lite på mig.

Sookie = En lite ursäkt av en hund av en konstig ras som kallas affenpincher denna lilla sak tillhör gubben.

Tanten = Hon har någon konstig ide/illusion om att det är hon som bestämmer i vår familj snacka om att hon är desillusionerad. 

Gubben = Ganska mysig prick speciellt när man får ligga I hans knä. Han har dock en massa vrål och konstiga ord som kommer ur han ofta.

Lilltjejen = Hon är jättesnäll så länge som man inte går in på hennes rum hon blir livsfarlig när hon upptäcker en där.

Lillkillen = En riktigt trevlig prick som gärna delar med sig av godis och mat honom gillar vi skarpt och han har två helmysiga saccosäckar på sitt rum och en guldgruva av roliga leksaker men han är lite tråkig med att dela med sig av leksakerna.

 

 

Fenris den stores hem har blivit invaderat av en snorvalp

2013-11-27

Ni ska bara veta vad man får stå ut med… det är inte lätt att försöka fostra den där tanten det är näst intill omöjligt. Härom vecka kom tanten hem med en riktig snorvalp och bara sa att han skall bo hos oss nu då de som hade honom inte ville ha han längre va f-n tror hon vi är någon j-vla välgörenhetsorganisation i vårt hus finns det bara en hane och det är jag  FENRIS DEN STORE.

Men ok så att inte tanten skulle bli allt för besviken så bestämde jag mig för att chocka henne lite gran & faktiskt uppföra mig jag varken morrade eller bet den lille skiten men det tog mycket självdisciplin att inte göra det.

Under dessa veckor som det lilla monstret varit här har han tagit över mina leksaker följer mig som en skugga och är bara allmänt jobbig och irriterande.

Men igår kom jag på att man faktiskt kunde ha nytta av den lille när tanten skickar ut oss i trädgården så kan jag jaga honom tills han inte orkar springa mer, han har uppenbarligen inte fått så mycket motion i sitt gamla hem så det går ganska fort (MOAHAHA) sen tacklar man ner honom i lervällingen och tanten tvingar in honom i badrummet och badar honom (hämnden är faktiskt ljuv). Jag kan också hota honom när jag har ätit upp min mat och sen ta hans……likaså när vi får ben han är lika långsam på att springa som att äta….

Sen så har både tanten & gubben insett hur fantastik jag är dom bara berömmer mig och dom till och med bråkar om vem som skall hålla i mig när vi går ut ingen vill ta den lille som dom numera döpt till Spike.

Antal kommentarer: 4

2013-11-27 14:17:41 - Monica, www.adiolas.com

Stackars stackars Fenris den store ;)

2013-11-27 17:28:42 - Ulrika, ulrika_thyborn@hotmail.com, www.tyborn.se

Hej Fenris Ebba här. Du har kommit på samma sak som jag ser jag. Spikes syrra bor ju här i huset och hennes mat smakar utmärkt :P men det där med konditionen får jag ge mig på... jag får säga till vem det är som bestämmer istället för det är JAG :D /Ebba

2013-11-27 19:11:08 - Monica

Fantastiskt Fenris, du håller den "lille skiten", tanten och gubben i ett ordentligt :@ grepp. Kram på dig Fenris:)

2013-11-28 10:03:48 - Ni Vet vem mitt namn slutar egentligen med ulven....

Det är skönt att känna ett sådant här support ni är verkligen bra undersåtar När jag tar över värden kommer ni att ligga på min lista med guldstjärnor (star)(star)(star)(star)(star)
Tack & Hej Lever Pastej:D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)