Köpa Valp

Valpar är söta i allmänhet och Schnauzervalpar i synnerhet. En valp växer dock upp och blir en vuxen hund. Det krävs tid, engagemang, kärlek, pengar och mycket mer för at ha hund och innan man skaffar en valp bör man försäkra sig om att man kan ge valpen ett bra liv under hela dess liv.

 

Efter att man bestämt sig för att man kan ge en hund allt den behöver under hela dens liv ska man fundera noga på vilken ras som passar bäst. Det är många aspekter som ska vägas in när man väljer ras. Temperament, storlek, användning och en hel del annat.

 

Har du funderat på att skaffa en Schnauzer och inte har träffat någon Schnauzer innan rekommenderar jag att du kontaktar mig så kan du få komma hit och träffa mina hundar.

 

 Vi följer Svenska kennelklubbens (Skk) och Svenska Schnauzer Pincher Klubbens (SSPK) regler och använder avtal enligt Skk vid försäljning. Valparna är också registrerade i Skk. De veterinärbesiktigas, avmaskas och vaccineras innan leverans.

Vid leverans får man med sig en "valppåse" innehållande lite hundmat, Canine Connections Pärm mm. 

 

Om du är intresserad av att köpa en valp av oss vill vi träffa dig och din familj. Detta är viktigt för att ni ska känna att rasen är rätt och att jag som uppfödare motsvarar era krav. Det är naturligtvis också viktigt för mig eftersom jag är mån om att de valpar som jag föder upp kommer till hem som motsvarar mina förväntningar.

 

Vi har vår uppfödning i en mycket liten skala hemma. Vi strävar efter att få fram stabila, trygga och friska hundar som  följer ras standarden. Valparna som föds upp är vana vid både vuxna och barn. Vi följer som sagt Skk och SSPK:s regler och rekommendationer.
Från 4-5 veckors ålder är det fritt fram att komma på besök. Valparna levereras vid 8 veckors ålder.

 

Alla valpar är vid leverans

Registrerade i SKK

ID-märkta

Vaccinerade

Avmaskade

Veterinärbesiktigade

Dolda Fels Försäkrade
(Försäkring för dolda fel gäller under hundens första tre levnadsår)

 

 

Vid leverans av valp medföljer:

SKK:s köpekontrakt

Välkommen Valp, DVD från SKK

Ägaranmälan till SKK

Stamtavla

Veterinärs intyg som ej är äldre än 7 dagar.

Vaccinations intyg


Mat för första tiden när ni kommer hem och matråd

Canine Connection's Pärm med goda råd och tips

Självklart finns alltid tillgängliga om ni behöver hjälp eller råd med något.

 

Ansökan om hundförsäkring

 


 
 

OBS!

Från skatteverkets sida:
Ny lag om kassaregister från den 1 januari 2010

Du som säljer varor eller tjänster mot kontant betalning måste från och med den 1 januari 2010 ha ett certifierat kassaregister. Detta har riksdagen beslutat om i en ny lag (2007:592). Syftet med lagen är bland annat att skydda seriösa företagare inom kontanthandeln mot illojal konkurrens. 

På grund av detta sker all försäljning av valpar via banköverföring i fortsättningen.