Fenris den Fantastiske (Avliden Jan 2018)

Ni undrar självklart vem denne fantastiske Fenris är! Jag tänker stilla lite av er nyfikenhet med att avslöja att jag är en svart Schnauzer hane som kom till Sverige för från USA 2008.
Min familj
Fenris =
 NR:1. Superregent, Kejsare, Kung världens genom tiderna bästa hund. Döpt efter den anrika Fenris Ulven det säger väl allt.
Daisy = Min livs kärlek och min egna lilla Schnauzer tjej det finns inget som jag inte skulle göra för henne hon är bara underbar.
Ärtan = En liten odåga som min älskade Daiys gav liv tid efter att hon varit otrogen, jag måste dock erkänna att hon växer lite på mig.
Sookie = En lite ursäkt av en hund av en konstig ras som kallas affenpincher denna lilla sak tillhör gubben.
Tanten = Hon har någon konstig ide/illusion om att det är hon som bestämmer i vår familj snacka om att hon är desillusionerad.
Gubben = Ganska mysig prick speciellt när man får ligga I hans knä. Han har dock en massa vrål och konstiga ord som kommer ur han ofta.
Lilltjejen = Hon är jättesnäll så länge som man inte går in på hennes rum hon blir livsfarlig när hon upptäcker en där.
Lillkillen = En riktigt trevlig prick som gärna delar med sig av godis och mat honom gillar vi skarpt och han har två helmysiga saccosäckar på sitt rum och en guldgruva av roliga leksaker men han är lite tråkig med att dela med sig av leksakerna.