Våra Hundar

SE UCH, FIN UCH, DK UCH Canine Connection´s Daytona aka Penny

Penny är en virvel vind helt underbar och superjobbig precis som en schnauzer skall vara. Hon har bland det bästa i päls jag någonsin sett på en schnauzer, och hon är stabil & orädd. Det har gått kanonbra för henne i utställningsringen hon är Svensk, Dansk och Finsk Champion. Hon har även gjort ett BHP och beskrivarna/domaren var imponerad av henne och hennes beteende.
Hon väger 18 kg och är 47cm hög. HD Status är UA:A/B

SE UCH, FIN UCH Canine Connection´s Nevada aka Ärtan

Ärtan är egen uppfödd ur vår 4:e kull. Hon är ett litet busfrö helt underbar och som min man alltid säger "she is the good girl". Ärtan har fått två kullar med mycket lovande valpar men hon är nu färdig i avel. Det har gått mycket bra i utställningsringen för Ärtan, hon är Svensk & Finsk Champion.
Hon väger 17 kg och är 47cm hög. HD Status är UA:A/B

DK JV-16, NORD JV-16, SE UCH, DK UCH Canine Connection´s Knoxville aka Zeus

Zeus är min mans hund av rasen Affenpincher. Han är mer clown än hund, jättestor personlighet i ett väldigt litet paket. Denna hund får oss att skratta varje dag med sina galna upptåg. Zeus är inte utställd mycket men de få gånger han har varit ute i ringen så har det gått väldigt bra för honom. Han är Dansk och Nordisk Junior Vinnare 2016, Svensk & Dansk Champion.

Canine Connection´s Tennesse aka Sune

Sune är min dotters lilla apa och han är en av de mest balanserade hundar som finns. Han är avväpnande och supertrevlig mot alla hundar. Han har ett hjärta av guld, älskar att bli kelad med och gå långa promenader, ett par mil är inga problem för denna lille kille.

Ängla Hundar

Skansens Fenris

Min stora hundkärlek, jag kommer aldrig någonsin få en hund som honom.
Fenris visade sig mycket framgångsrik i utställningsringen med flertalet BIR, Cert och även BIS vinster och placeringar. Fenris tog titeln Svensk Vinnare 2009, 2010 & så fort han fyllde 2 år så blev han Svensk Utställnings Champion. Han har även fått SSPK utmärkelse "Årets Utställningsschnauzer 2009 och 2010 Svart" och blivit Svensk Klubb Vinnare.
Fenris har varit en energi knippe utan dess like som gett oss massor av gråa hår men samtidigt fler skratt än någon annan hund. Vi vet inte vad som hände men en dag bestämde han sig för att bli en underbar hund. Han lugnade ner sig totalt och blev riktigt lydig, superkelen, älskade alla i vår familj och accepterade alla andra. Fenris var en stabil och trevlig hund. Han älskade att spåra i skogen och att gå på utställningar.
Han vägde 23kg och var 50cm hög
HD status är UA: B

Skansens Esther Willams

Detta var min allra första Schnauzer, en knasig otroligt vacker och rolig Schnauzer.
Vår lilla Daisy blev vår dotters första egna hund efter 5,5 år då Issa tog över henne efter att Daisy var färdig i avel. Daisy en udda liten hund och det var svårt att inte älska henne. Det har funnits ett flertal dagar då min man och även jag har varit på väg att skänka bort henne…. speciellt när hon la en död råtta i vår säng eller när hon hittade en livslevande älg åt mig.
Hon har varit ovärderlig med valparna vi har haft. Hon var dessutom en mycket vacker liten tjej. I utställningsringen gick det gått otroligt bra då hon tog hem titeln svensk vinnare 2008 i sin ras och blev även champion. Hon har ett flertal BIG och BIS rosetter på sin väg i garaget.
Hon vägede 16kg och var 45cm hög.
HD:status är UA:B